Bedrijfsprofiel

Helmacab Holland een bedrijf met jarenlange ervaring in innovatieve, hoogwaardige kabels voor maritieme installaties. Een innoverende en inspirerende partner en een werkgever met een internationaal werkgebied.

Helmacab Holland BV specialiseert zich sinds 1997 met passie in kabels voor elektrotechnische systemen in de Industrie, jacht en scheeps/offshore bouw. Sindsdien is Helmacab Holland BV blijven groeien en hebben we een wereldwijde reputatie in de maritieme wereld weten te veroveren. Met onze specialistische diensten en producten zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier voor gerenommeerde installatie bedrijven en scheepswerven binnen en buiten Europa.

Helmacab Holland BV Knipt, labelt en levert elektriciteitskabels voor de maritieme, industriële en offshore sector. Dit alles in samenspraak met installateur/eigenaar en werf. De kabels kunnen op alle des gewenste locaties worden afgeleverd, zowel binnen als buitenland, op maat gemaakt en gebruiksklaar opgeleverd. Daarnaast is het onze missie om mee te blijven denken met onze klanten en voor gepaste oplossingen zorg te dragen. Ons doel is om koploper te zijn en te blijven in de wereld van de maritieme en industriële elektrotechniek.

Alle umbilicals en assemblages kunnen, op aanvraag, worden ontworpen en geproduceerd naar de eisen van de keurende instanties

006dd24022014vanesarchitectenkloet